Kalkunbryst med blommer

4 pers.

Ingredienser

1 kalkunbryst
250 g perleløg
500 g blommer
5 g smør
3 dl grønsagsbouillon
2 tsk. maizena
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Krydr kødet med salt og friskkværnet peber og brun det på en pande i lidt smør. Læg det i et fad.
Pil perleløgene og steg dem på panden, hæld dem ved kødet. Skær blommerne i kvarter og steg også dem hurtigt på panden, læg dem ved kødet. Kog panden af med bouillon og hæld det over kødet. Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i 40-45 minutter. Tag fadet ud og lad det hvile i 15 minutter. Hæld væden i en gryde og jævn med lidt maizena. Smag til med salt og friskkværnet peber. Skær kødet i skiver og server med løg, blommer, sauce og ovnstegte kartofler.

Velbekomme.