Kylling i hvid sauce

4 pers.

Ingredienser

1 løg
2 gulerødder
1 suppevisk bundet af: kviste af persille og timian, 1 laurbærblad + evt. porretop
salt
4 kyllingebryst med skind og ben

Sauce:
3 blade husblas
1½ dl skummet bouillon fra kødet
50 g flødeost light
50 g cheasy fraiche
frisk esdragon

Fremgangsmåde

Skær løg og gulerødder groft. Kom det i en gryde sammen med suppevisk og salt. Hæld så meget vand ved at det dækker, kog i 10 minutter. Tilsæt kødet og lad det simre til det er mørt, ca. 25 minutter. Fjern skind og ben og del evt. bryststykkerne.
Udblød og smelt husblas og pisk med ½ dl skummet bouillon fra kødet. Pisk 1 dl skummet bouillon fra kødet med flødeost og cheasy fraiche. Pisk de 2 bouillonblandingen sammen, lad det tykne let og hæld lidt over hvert stykke kødt. Lad det stivne lidt og hæld så over igen. Pynt med friske esdragonblade.
Inden servering skæres kanterne pæne på kyllingen og server med en salat, gerne med radiser og oliven i.

Velbekomme.