Krydrede kartofler

4 pers.

Ingredienser

8-10 soltørrede tomater
1 frisk, rød chili
1 kg. små kartofler
2 spsk. olivenolie til stegning
nålene af en lille kvist rosmarin
2 fed hvidløg
½ dl tør hvidvin
2 store spsk. tapanade

Fremgangsmåde

Overhæld de tørrede tomater med kogende vand, lad dem trække i ½-1 time. Afdryp og knug dem fri for væde. Hak chilien fint og bland den med tomaterne. Kog kartoflerne med skræl og pil dem evt. Varm olien på en pande og tilsæt rosmarin og hakket hvidløg. Steg i 1-2 minutter og tilsæt så tomat-blandingen. Spæd med vin, rør tapanade i og tilsæt tilsidst kartoflerne.
Vend kartoflerne rundt i 4-5 minutter, til de er ‘glaseret’ med krydderiblandingen og er gennemvarme.

Velbekomme fra Teksteksperten