Jordbærskum


4 pers.

Ingredienser

korn af 1 stang vanilie
5 blade husblas
1 dl letmælk
7 pasteuriserede æggehvider
250 g sukker

Frugtpure:
500 g jordbær
125 g sukker
2-3 spsk. citronsaft

Fremgangsmåde

Flæk vaniliestangen og skrab kornene ud. Udblød husblas i vand. Varm mælken op med vaniliekorn. Smelt husblassen i den varme mælk og vent, til cremen tykner lidt. Den må IKKE koge!!!!
Pisk æggehvider stive mens sukkeret langsomt hældes i, blandingen skal være sej.
Skyl og nip jordbær, blend dem med sukker og citronsaft. Gem 4 spsk. til anretningen.
Rør mælkeblandingen med det meste af jordbærpureen og fold æggehvideskummet i. Læg en skefuld ren jordbærpure i bunden af hvert portionsglas og top med jordbærskum.

Velbekomme.