Nøddemarengs med hindbær

4 pers.

Ingredienser

Bunde:
1 æggehvide
½ dl sukker
1 dl hasselnødder

fyld:
2½ dl græsk yoghurt 1%
½-1 dl flormelis
korn af ½ stang vanilie
300 g hindbær – gem lidt til saucen

Pynt:
30 g god, mørk chokolade
lidt citronmelisse

Fremgangsmåde

Pisk æggehvide stiv og vend den forsigtigt med sukker og fintblendede hasselnødder. Smør marengsmassen ud på bagepapir på en plade i 8 cirkler med en diameter på 5 cm. Bag dem ved 170 grader i 25 minutter, til de er sprøde. Lad dem køle af på en bagerist.
Smag yoghurten til med flormelis og vaniliekorn. Skyl hindbærrene. Smør yoghurtfyld på marengsbundene, fordel hindbær ovenpå og læg bundene sammen 2 og 2. Drys med hakket chokolade og pynt med lidt friske citronmelisseblade. Server med lidt mosede hindbær til som sauce.

Velbekomme.