Kalvelever med champignon og rødløg

4 pers.

Ingredienser

500 g kalvelever
500 g markchampignon
2 rødløg
10 g smør
2 dl grønsagsbouillon
½ spsk. olie
1-2 fed hvidløg
2 tsk. maizena
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skær kalveleveren i strimler. Krydr dem med salt og friskkværnet peber. Steg dem gyldne på en pande i lidt smør. Tag dem af panden og hold dem varme. Kog panden af med bouillon, hæld derefter bouillonen over i en skål og vask panden af.
Skær champignon i kvarte og rist dem på panden i lidt olie sammen med fintsnittet rødløg og hvidløg. Spæd med bouillon og lad det koge igennem. Jævn med maizena og smag til med salt og friskkværnet peber. Vend kalveleveren i saucen og server med kogt pasta eller ris.

Velbekomme.