Honningkager med bananfyld


8 kager

Ingredienser

1 tsk. allehånde
6 dl speltmel
6-7 spsk. carobmel eller kakaopulver af god kvalitet
1 lille knsp. groft salt
1 lille knsp. frikkværnet peber
2 dl akaciehonning
2 dl vand
4 modne bananer

Tilbehør:
friske jordbær
citronsaft
friskkværnet sort peber

Fremgangsmåde

Rist allehånde kort på en tør, varm pande og mal det så fint. Rør speltmel, carobmel/kakaopulver, salt, friskkværnet peber og allehånde grundigt sammen i en stor skål.
Rør honningen ud i kogende vand og hæld lagen i melet lidt efter lidt, under konstant omrøring. Rør dejen grundigt sammen og lad den hvile i 5-10 minutter, til den samler sig.
Del dejen i 2 portioner, den ene ca. 1/4 større end den anden. Rul hver af dem ud i 8 runde flade og helt tynde pandekager.
Mos bananerne og fordel dem på de 8 mindste bunde. Læg de største ovenpå som låg. Tryk forsigtigt kagerne sammen langs kanten, så de ligner napolionshatte. Trim evt. kanterne.
Bag kagerne i ca. 15 minutter ved 250 grader, til de er sprøde. De må gerne blive en smule mørke, men IKKE sorte.
Server kagerne med jordbær marineret i en smule friskpresset citronsaft med friskkværnet sort peber.

Velbekomme.