Rødbede-/fetasalat

4 pers.

Ingredienser

6 runde rødbeder
salt, friskkværnet peber
saft af 1 lime
1 spsk. balsamico
3 spsk. ekstra jomfru olivenolie
1 fed hvidløg
1 frisk, rød chili
1 tsk. hel koriander
1 tsk. hel spidskommen
120 g fårefeta
1 lille bdt. frisk koriander

Fremgangsmåde

Kog rødbederne møre i letsaltet vand, ca. 40 minutter og gnub skindet af dem. Skær dem i både og læg dem på et fad. Pres limesaften over og dryp balsamic og spsk. olie over. Drys med Maldon salt og friskkværnet peber. Hak chili og hvidløg fint.
Rist koriander og spidskommen ganske let på en tør pande, pas på de ikke bliver brankede. Knus de ristede frø i en morter. Bræk feta i mindre stykker og fordel over rødbederne. Drys med chili, hvidløg og de ristede krydderier. Dryp med den sidste spsk. olie og drys koriander over. Server med lækkert brød.

Velbekomme.