Marineret squashsalat

4 pers.

Ingredienser

2 hele bladselleri
3 små squash
1½ dl hvidvin
2 dl vand
2 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. salt
½ spsk. korianderfrø
10 peberkorn
1 laurbærblad
1 lille løg

Dressing:
1 dl ekstra jomfruolivenolie
1 spsk. balsamico
1 tsk. citronsaft
½ bdt. bredbladet persill

Fremgangsmåde

Fjern de yderste af stilke af bladsellerien og skyl den godt. Skær roden af og det øverste væk. Snit dem så tyndt på langs. Skær squash i tynde strimler på langs.
Bring vin, vand og eddike i kog sammen med krydderier og løg. Kog bladsellerien i lagen i 5-6 minutter. Tag dem op og lad squashstrimlerne koge i ½ minut. Læg grønsagerne i et lavt fad.
Rør olie, citronsaft og eddike sammen til en dressing og fordel den over grønsagerne. Hak persille og drys det over inden servering.

Velbekomme.