Rødkålssalat med sesamdressing

4 pers.

Ingredienser

1 spsk. sesamfrø
1/4 rødkål
2 gulerødder
2 forårsløg

Dressing:
4 cm. frisk ingefær, revet
1 lille stilk citrongræs
1 fed hvidløg
4 spsk. limesaft
2 spsk. rørsukker
1-2 friske, røde chili
3 spsk. lys soyasauce
1 tsk. mørk sesamolie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne til dressingen i blenderen og kør det til en lind pasta, smag til med salt og friskkværnet peber – eller måske lidt mere sukker/syre.
Rist sesamfrø let på en tør pande. PAS PÅ at de IKKE bliver brændte!!
Snit kål og gulerødder i tynde strimler, læg dem på et fad og hæld dressingen over. Skær forårsløg i tynde skiver og drys over salaten sammen med de ristede sesamfrø.

Velbekomme.