Rødbede-/æblesalat


4 pers.

Ingredienser

2 Belle de Boskoop æbler
1 kg runde rødbeder

Dressing:
2 spsk. dijonsennep
1 spsk. rødvinseddike
3/4 dl ekstra jomfruolivenolie
Maldon salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kog rødbederne i letsaltet vand i ca. 40 minutter. Lad dem køle lidt af og gnid så skindet af dem.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen i salatskålen, den skal være sådan mayonnaise-agtig i konsistens. Da både æbler og rødbeder er sødlige, skal der være godt med salt, sennep og syre, så det kan modvirke sødmen.
Skær æblerne i 8 stykker og fjern kernehus. Skær dem så i små stykker direkte ned i dressingen og vend straks rundt, så de ikke bliver brune. Skær rødbederne i tern og bland det i salaten.

Velbekomme.

Billige brugte biler til salg