Sommergrønsager i soyadressing

4 pers.

Ingredienser

5 forårsløg
3-4 nye gulerødder
½ spidskål
8 asparges
3 håndfulde babyspinatblade

Dressing:
1-2 cm. frisk ingefær, revet
1 lille thai chili
1 fed hvidløg
1 dl japansk soya
1½ tsk. mørk sesamolie
1 spsk. riseddike
1 tsk. rørsukker

Fremgangsmåde

Gør grønsagerne i stand og skær dem i mundrette stykker eller strimler. Skyl spinaten godt og lad dem dryppe af. Flæk chilien, fjern kernerne og hak den fint sammen med hvidløget.
Rør ingredienserne til dressingen sammen. Blancher grønsagerne kort i letsaltet vand. Giv til sidst spinaten 5 sekunder i vandet. Vend de varme grønsager i dressingen og server salaten lun, med klippet purløg og evt. med ris til.

Velbekomme.