Gul squashsuppe


4 pers.

Ingredienser

2 gule squash, 500 g ialt
1 bdt forårsløg
1 tsk. rapsolie
1 tsk. gurkemeje
groft salt, friskkværnet hvid peber
1 liter god grønsags- eller hønsebouillon
1 citron
1 spsk. rapsolie
100 g basmati- eller jasminris

Fremgangsmåde

skær 4 skiver af en af de 2 squash, pensl skiverne med olie og grill dem let på en grillpande. Snit forårsløg og vend dem i olien sammen med gurkemeje og lidt salt. Skær resten af squashene i tern og kom dem i gryden. Vend godt rundt og spæd med bouillon, lad det simre i 10 minutter. Blend det med citronsaft og rapsolie. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Mens suppen koger, skylles risene og koges efter anvisning på pakken.
Anret den varme suppe i varme tallerkner, læg lidt ris ned i midten og pynt med en skive grillet squash.

Velbekomme fra Hipfinder.com