Karry-lammespyd med rødløg

8 pers.

Ingredienser

2 fed hvidløg, finthakket
2 tsk. korinder
2 tsk. gurkemeje
2 tsk. spidskommen
1 tsk. tørret oregano
8 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
4 spsk. frisk, mynte, finthakket
800 g lammefilet
400 g aromatiske cherrytomater
4 små rødløg i kvarte
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Bland krydderierne sammen med 4 spsk. olivenolie, citronsaft og mynte i en lille skål. Skær lammekødet i mindre stykker. Vend kødet i krydderiblandingen, bland det godt og lad det trække i mindst 2 timer, gerne natten over, på køl.
Sæt kødet på 8 spyd, skiftevis med cherrytomater og rødløg. Grill dem i ca. 10-12 minutter over gode kul.

Velbekomme.