Pigvar med tomater

4 pers.

Ingredienser

4 pigvarfileter
4 kartofler
1 tsk. fiskebouillon
1½ dl hvidvin
2 stilke bladselleri
10 cherry-/blommetomater
1 fed hvidløg, knust
1 lille, tørret, rød chili
lidt frisk basilikum
salt, friskkværnetpeber
½ dl olivenolie

Fremgangsmåde

Smør en wok eller sauterpande med olie. Skær kartoflerne i meget tynde skiver og læg dem lagvis i bunden af gryden, drys med lidt fiskebouillon. Læg fiskefileterne ovenpå i et lag og hæld vin ved, så kartofler og fisk er halvt dækket.
Halver tomaterne og hak bladselleri fint, kom begge dele ved sammen med chili, hvidløg og hakket basilikum. Drys med salt og friskkværnet peber og hæld olien ud over det hele. Brig det i kog og læg låg på, lad det simre i 10 minutter. Mærk efter om kartoflerne er møre, server med godt, groft brød.

Velbekomme.