Pastasalat med grillede grønsager


2 pers.

Ingredienser

100 g kogt penne
1 aubergine i skiver
1 squash i skiver
1 gul peberfrugt i mindre stykker
2 spsk. olie
1 fed hvidløg, presset
hakket persille
salt og friskkværnet peber
1 spsk. soltørrede tomater i olie, hakkede
frisk oregano
frisk timian
frisk basilikum
100 g feta

Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente efter anvisning på emballagen, lad den dryppe af og afkøle.
Læg grønsagerne på en bageplade. Bland olie med hvidløg og persille, pensl det på grønsagerne. Grill dem på begge sider i ovnen eller på en grillpande.
Bland pastaen med soltørrede toamter og lidt af den olie der hænger ved. Vend de grillede grønsager i sammen med friske, hakkede krydderurter. Smuldr med fetaost og spis med godt, groft brød.

Velbekomme.