Lækker blomkålssalat med rejer

2 pers.

Ingredienser

1 lille blomkål
1 spsk. rapsolie
2 spsk. citronsaft
½-1 dl vand
salt, friskkværnet peber
50 g store kapersbær
2 hjertesalater, plukket
200 g grønlandske rejer

Dressing:
1 dl skyr
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
1 bdt. dild
1 bdt. purløg
1 spsk. citronsaft
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Del blomkålen i buketter – ikke alt for små – og rist dem i olie på en varm pande. Lad dem blive få lidt farve. Kom citron, salt og friskkværnet peber på, lad dem stege til de bliver gyldne. Hæld lidt vand ved og lad det koge væk. Blomkålen skal være mør, men stadig have bid.
Anret hjertesalaten med den lune blomkål, kapersbær og rejer. Bland alle ingredienserne til dressingen og server det ved siden af.

Velbekomme fra Hitch.com