Flutes


ca. 20 stk.

Ingredienser

3½ dl lunken vand
25 g gær
½ tsk. rørsukker
1½ tsk. groft salt
100 g hytteost
100 g fuldkornshvedemel
2 spsk. sesamfrø
350-400 g hvedemel

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i lunken vand, til gæren er opløst. Tilsæt rørsukker, salt, hytteost, sesamfrø og fuldkornshvedemel og rør godt. Kom halvdelen af hvedemelet i under omrøring. Resten af melet tilsættes lidt efter lidt, indtil dejen er blank og ensartet. Del dejen i ca. 20 mindre stykker, som trilles til små flutes. Læg flutes på en bageplade og lad dem hæve i 1 time, tildækket. Pensl flutes’ene med kold kaffe og drys med sesamfrø. Bag dem i en forvarmet ovn på midterste rille i ca. 15 minutter ved 225 grader.

Velbekomme.