Grove ndler med peanutdressing


4 pers.

Ingredienser

100 g boghvedenudler
1 bdt. radiser
3 gulerødder
1 gul peberfrugt
100 g sukkerærter
1 lille bdt. purløg

Peanutdressing:
3 spsk. crunchy peanutbutter
1 fed hvidløg, presset
2 spsk. limesaft
2 spsk. soya
2 tsk. ahornsirup
½ tsk. stødt spidskommen
1 tsk. vand
cayennepeber

Fremgangsmåde

Kom nudlerne i en gryde med usaltet, kogende vand. Rør i dem i starten, så de ikke klistrer. Kog dem i 5 minutter, til de er al dente. Hæld dem i en sigte og skyl dem i koldt vand, lad dem dryppe af.
Skær radiser i tynde skiver. Skær gulerødder og gul peberfrugt i julienne. Snit ærterne fint på skrå.
Pisk alle ingredienserne til peanutdressingen sammen og smag den til, den skal være syrlig/sød/stærk.
Bland nudler og grønsager og dryp cremen over. Pynt med purløg.

Velbekomme.