Chiliomelet med røget laks

2 pers.

Ingredienser

5 æg
2 spsk. koldt vand
2 spsk. græsk yoghurt 10%
1 frisk, rød chili, meget finthakket
1 spsk. hakket purløg
10 g smør
1 avocado
50 g røget laks
lidt citronsaft
2 tynde forårsløg
purløg eller dild
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Pisk æg, vand og yoghurt let sammen. Vend hakket chili og purløg i, kom massen i en smurt ovnfast fad. Det skal helst stå ca. 2 cm. op ad kanten. Bag den på nederste rille i en ovn ved 190 grader i ca. 15 minutter.
Tag den ud når massen er næsten stivnet, men stadig lidt blød på overfladen. Skær avocado og laks i små tern og dryp med citron. Hak forårsløg fint og bland dem sammen med purløg/dild.
Skær omeletten i firkanter og kom forårsløg-blandingen ovenpå. Server med ristet rugbrød.

Velbekomme.