Lun hokkaidosalat

4 pers.

Ingredienser

1 lille stykke røget svinemørbrad
1 hokkaido græskar
3 stængler bladselleri
frisk timian

Dressing:
saft af ½ citron
½ spsk. honning
2 spsk. god olivenolie
salt, friskkværnet peber
hakket frisk timian

Fremgangsmåde

Skær hokkaido over og fjern kernerne. Skær kødet i grove tern – det kræver en god kniv!
Snit selleri i skrå skiver.
Pisk dressingen sammen og vend grønsagerne i.
Kom det i et fad og sæt det midt i ovnen ved 200 grader i ca. ½ time. Mærk efter om græskarret er tilpas mørt. Lad det køle lidt af.
Skær mørbrad i meget tynde skiver og anret dem sammen med den lune salat. Drys med lidt frisk timian, dryp evt. med lidt mere dressing. Giv godt, groft brød til.

Velbekomme.

Quint banner 1