Gulerodssuppe med appelsin

2 pers.

Ingredienser

200 g gulerødder
150 g squash
2 spsk. olivenolie
1 lille rødløg
lidt frisk, revet muskatnød
revet skal af 1 appelsin
1 tsk. karry
1 knsp. spidskommen
2-3 dl grønsagsbouillon

2 dl græsk yoghurt 10%
50 g squash i julienne

Fremgangsmåde

Skær gulerødder og squash i mindre stykker. Hak løg og sauter dem i olie uden at de tager farve. Tilsæt gulerod og squash, sauter igen uden at det tager farve. Drys med krydderier, hæld bouillon ved og bring det i kog. Læg låg på og lad suppen simre i 10-15 minutter til gulerødderne er helt møre. Blend eller purer suppen og hæld den tilbage i gryden. Kog den igennem og smag den til.
Server med strimler af squash og spis den med en stor skefuld yoghurt.

Velbekomme.