Pastasalat med mørbrad


4 pers.

Ingredienser

300 g frisk pasta
1 løg
1 squash
1 gul peberfrugt
1 spsk. olivenolie
2 dl bouillon
1 svinemørbrad
2 spsk. olivenolie
200 g aromatiske cherrytomater
125 g frisk mozzarella
1 bdt. frisk basilikum

frisk, revet parmesanost

Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente efter anvisning på emballagen, afdryp.
Hak løget, skær squash i tern og peberfrugt i strimler. Svits løg, squash og peberfrugt i olie i et par minutter. Kom bouillon ved og kog det sammen i 5 minutter. Vend pastaen i.
Afpuds mørbraden og skær dem i 2 cm. tykk skiver, krydr med salt og friskkværnet peber. Brun mørbradbøferne i olie på en pande og steg dem så færdig, ca. 2 minutter på hver side.
Kom pastablandingen på et fad og fordel mørbradbøffer, kvarte cherrytomater, mozzarellaost i tern og hakket basilikum. Server med frisk, revet parmesanost.

Velbekomme siger de fra Mandigmann.com