Pasta med spinat og laks

4 pers.

Ingredienser

400 g tørret past
200 g frisk, babyspinat
400 g laksefileter uden skind
1 spsk. olivenolie
1 dl bouillon
1 dl tør hvidvin
2 tsk. revet citronskal
2 dl madlavningsfløde 7%
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente i rigelig, godt saltet vand, efter anvisning på emballagen.
Skyl spinaten godt og kom den i kogevandet i det sidste minut. Afdryp pasta og spinat.
Skær laksen i tern og læg dem på bagepapir, dryp med olivenolie, krydr med salt og friskkværnet peber. Bag ved 225grader i 5 minutter midt i ovnen.
Kog bouillon, hvidvin og citronskal op et par minutter. Tilsæt fløden og kog det sammen i 3-4 minutter. Vend pasta og spinat i saucen. Fordel laksen over og pynt evt. med revet citronskal.

Velbekomme.