Havregrynsboller


ca. 20 stk.

Ingredienser

2 d havregryn
1 dl knækkede hvedekerner
175 g rugmel
4½ dl kogende vand
1 pakke gær
1 dl yoghurt naturel 0,1%
1 spsk. olie
1½ tsk. salt
½ dl hvedeklid
100 g grahamsmel
ca. 400 g hvedemel

Fremgangsmåde

Blad havregryn, knækkede hvedekerner og rugmel, hæld kogende vand over. Lad blaningen stå til det er håndvarmt.
Opløs gæren i 2-3 spsk. lunkent vand. Bland alle ingredienserne sammen og ælt dejen godt igennem. Stil dejen til hævning lunt og tildækket i ca. 1 time.
Slå dejen ned og form 20 boller som stilles på bageplade, lad dem efterhæve i ½ time. Pensl med vand og bag dem ved 225 grader i ca. 20 minutter.

Velbekomme.

Nemmere mødebooking skal du ikke lede længe efter