Farsbombe


2 pers.

Ingredienser

200 g hakket, magert skinkekød
1 æggehvide
2 spsk. mel
ca ½ dl vand
salt, friskkværnet peber
2 gulerødder
200 g blomkål
3 kartofler
1 dl ærter
2 tsk. plantemargarine
lidt vand
salt, friskkværnet peber
hakket persille

Fremgangsmåde

Rør det hakkede kød med æggehvide, mel, vand, salt og friskkværnet peber og lad de hvile i 20 minutter.
Skær alle grønsagerne i små tern – ikke ærter. Svits alle grønsagerne – ikke ærter – i margarinen et par minutter. Skub grønsagerne ud i grydens sider og farsen, formet som en stor bolle, lægges i midten. Låget lægges på og det simrer i 30-40 minutter til farsen er nok, tilsæt evt. lidt mere vand hvis det er nødvendigt. Smag til. Server med hakket persile og groft brød.

Velbekomme.