Risotto med kalvestrimler


4 pers.

Ingredienser

1 løg, hakket
2 fed hvidløg, finthakket
2 spsk. olivenolie
300 g Arborio risottoris
1 liter kogende grønsagsbouillon
salt, friskkværnet peber
1 bdt. rucola
1 tsk. stødt esdragon
300 g kalveschnitzler i strimler
2 tsk. olivenolie
200 g kantareller
30 g frisk, revet parmesan

Fremgangsmåde

Varm olivenolie i en gryde og svits løg og hvidløg til de bliver gennemsigtige uden at tage farve. Hæld risene i og rør godt rundt, så olien fordeles på alle flager af riskornene. Tilsæt kogende bouillon lidt efter lidt, ca. 1 suppeske ad gangen, rør godt hele tiden. Lad bouillonen koge helt ind inden nyt tilsættes. Forsæt til al bouillon er brugt og risene er al dente. Smag til med salt og friskkværnet. Vend esdragon og rucola i.
Lynsteg kalvestrimlerne på en pande lidt olie og krydr med salt og friskkværnet peber. Vend det i risottoen når den er færdig drys med revet ost inden servering. Server med godt, groft brød.

Velbekomme.