Thaisuppe md kalkunboller

4 pers.

Ingredienser

300 g hakket kalkun
2 stilke citrongræs
½ dl frisk koriander
1 tsk. fiskesauce
1 liter hønsebouillon
5 stilke bladselleri
1 bdt. forårsløg
1 agurk
1 frisk, grøn chili
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Rør hakket kalkun med 1 stilk finthakket citrongræs, koriander og fiskesauce og form farsen til 16 små kødboller. Bring hønsebouillon i og kog kødbollerne i det i ca. 5 minutter, til de kommer op til overfladen. Tag dem op med en hulske og hæld suppen gennem en sigte. Hæld den tilbage i gryden, kog op med 1 stilk flækket citrongræs. Snit bladselleri og forårsløg fint. Flæk agurken på langs og fjern kernerne. Skær agurken i skiver, hak chilien fint. Kom grønsager og kødboller tilbage i suppern og kog et par minuttr. Smag til og server med groft brød.

Velbekomme.

Se også: Doubleagent.dk