Kebabspyd med kikærtedip


4 pers.

Ingredienser

500 g oksekød i tern
½ tsk. stødt ingefær
1 tsk. spdskommen
½ tsk. gurkemeje
2 tsk. paprika
olivenolie
100 g tørrede abrikoser
1 dåse kikærter
100 g græsk yoghurt
½ bdt. persille
1 spsk. citronsaft
salt, friskkværnet peber
blandede spæde salater
1 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

Sæt kødtern på spyd skiftevis med tørrede abrikoser. Dryp med med olivenolie blandet med paprika, ingefær, spidskommen og gurkemeje, krydr med salt og friskkværnet peber. Grill spyddene ca. 4 minutter på hver side på en grillpande.
Skyl kikærterne grundigt og lad dem dryppe lidt af. Blend dem med yoghurt, persille og citronsaft, det skal ikke være helt fint. Smag til med spidskommen, salt og friskkværnet peber.
Vend de spædesalatblade i en marinade af hvidvinseddike og olivenolie.

Velbekomme.