Hoisin spareribs med nudelsalat

4 pers.

Ingredienser

1 kg. spareribs i skiver

Marinade:
1 dl hoisinsauce
1 spsk. frisk, revet ingefær
2 tsk. sesamolie
1 dl riseddike
2 tsk. 5 spice krydderi
2 tsk. brun farin

Nudelsalat:
200 g sobanudler
200 g frosne edename bønner
100 g aromatiske cherrytomer i kvarter
2 forårsløg, finthakket
½ agurk i stave

Dressing:
2 spsk. frisk, revet ingefær
2 spsk. soya

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne med marinaden og vend spareribs’ene i, så de er godt dækket af marinaden. Lad dem trække i mindst 6 timer, helst natten over.
Steg dem ved 180 grader i 45 minutter.
Kog nudlerner efter anvisning på emballagen. Skyl dem i koldt vand og lad dem dryppe af. Hæld kogende vand over de frosne edename bønner og tag dem ud af skallerne. Vend bønner og grønsager sammen med nudlerne og hæld dressingen over, vend godt rundt.

Velbekomme.