Asiatisk inspireret pastasalat

4 pers.

Ingredienser

500 g kalkun i strimler
1/4 dl soya
1 tsk. sød chilisauce
1 tsk. rapsolie
1 fed finthakket hvidløg
friskkværnet peber
300 g penne, kogt al dente
½-3/4 lollo rossa
50 g rucola
50 g bønnespirer
1 bdt. forårsløg i skrå skiver
1 squash i halve skiver
6 soltørrede tomater i strimler

Fremgangsmåde

Rør soya, sød chilisauce, olie, hvidløg og friskkværnet peber sammen. Hæld det i en frysepose sammen med kalkunstrimler og masser marinaden godt ind i kødet. Lad det trække i køleskab i mindst et par minter gerne natten over.
Steg kødet på en slip-let pande i 5-8 minutter. Krydr evt. med salt og friskkværnet peber. Tag kødet af varmen og afkøl i køleskab.
Kog pastaen al dente og afkøl den under koldt vand og hæld den i en sigte.
Riv lollo rossa i mindre stykker og kom det i en skål sammen med de andre grønsager. Hæld den kolde pasta ned til grønsagerne og vend det sammen med det stegte kalkunkød. Vend rundt og server.

Velbekomme.

Nyd denne opskrift imens du sidder i din carport en aften..