Nudler med kalkun og chili


4 pers.

Ingredienser

100 g grønne bønner, friske eller frosne
1 rødløg
1 frisk, rød chili
400 g kalkun i strimler
400 g shiitakesvampe
4 spsk. god soya
1 spsk. flydende honning
salt, friskkværnet peber
lidt raps- og sesamolie til stegning
et nip tørrede, knuste chiliflager
2 pakker tynde nudler

Fremgangsmåde

Flæk bønnerne på langs og skær rødløg i tynde både. Hak chilien fint – fjern kernerne – og hak shiitakesvampene lidt.
Kom lidt raspolie blandet med lidt sesamolie i en wok og varm det op. Steg først chili i ca. 5 sek., kom så kalkunkødet på og svits til det bliver brunt. Tilsæt svampe, bønner og rødløg. Lad alle ingredienserne blive gennemstegte, grønsagerne stadig med lidt bid. Tilsæt soya, flydende honning og et nip knuste, tørrede chiliflager. Smag til med salt og friskkværnet peber. Tilbered nudlerne efter anvisning på emballagen og server dem til.

Velbekomme.

Mangler du også en ejendomsmægler i Silkeborg?