Asiatisk andebryst


4 pers.

Ingredienser

500 g andebryst
2 spsk. olie
1 stilk citrongræs (den den nederste, tykke del)
1 skalotteløg, hakket
2 fed hvidløg, finthakket
1 spsk. fishsauce
1 spsk. soya
1 spsk. revet limeskal
2 friske, røde chili, finthakket
2 tsk. sukker
salt, friskkværnet peber

Marinade:
4 spsk. soya
4 spsk. tør sherry
2 tsk. ristet sesamolie
1 spsk. maizena

Desuden:
sukkerærter
æggenudler

Fremgangsmåde

Tag skindet af andebrystfileterne og skær det i tynde skiver, læg det i en skål. Pisk marinaden sammen og hæld det over, vend det godt rundt og lad et stå 1 times tid.
Steg kødet i olie i en varm wok i 2-3 minutter, rør hele tiden, tag det op. Knus citrongræsset og steg det sammen med skalotteløg og hvidløg. Tilsæt de øvrige ingredienser og svits det kort. Kom kødet tilbage i wokken, bland det hele godt sammen og smag til med salt og friskkværnet peber. Server med æggenudler og sukkerærter.

Velbekomme.