Lammeculotte med couscous


4 pers.

Ingredienser

2 lammeculotter
2 spsk. olivenolie
lidt frisk rosmarin
2½ dl grønsagsbouillon
150 g bløde, tørrede abrikoser
lidt balsamico
gulerødder
flagesalt, friskkværnet peber

Couscous:
250 g couscous
2½ dl kogende vand
1 spsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Rids fedtet på lammeculotterne i ‘diamant’ mønster, gnid det godt med flagesalt, friskkværnet peber og frisk rosmarin og brun dem i olie. Stænk med lidt balsamico under stegningen, hæld bouillon ved og tilsæt abrikoser. Lad det kødet simre i ca. 20 minutter under låg. Tag kødet op og lad det trække, hold det varmt.
Kog skyen en smule ind og smag til med frisk, hakket rosmarin.
Hæld kogende vand over couscous’en og lad den trække tildækket, til den har opsuget al væsken. Rør den løs med en gaffel og smag den til med salt, friskkværnet peber og olie.
Server kødet i skiver med couscous og smørdampede gulerødder.

Velbekomme.