Spaghetti med parmaskinke


4 pers.

Ingredienser

350 g fuldkornsspaghetti

Sauce:
600 g aromatiske tomater i kvarter
2 friske, røde chilier, uden kerner
4 fed hvidløg
1 nip sukker
frisk rosmarin
frisk oregano
frisk timian
3 spsk. olivenolie
100 parmaskinke
salt, friskkværnet peber
25 g ristede pinjekerner

Fremgangsmåde

Sauce:
Bland tomater med finthakket chili, hvidløg, krydderurter, olie, et nip sukker, salt og friskkværnet peber. Bred blandingen ud på en plade med bagepapir og buk kanten op, så tomat-blandingen bliver hvor den er. Bages i en forvarmet ovn ved 225 grader i 20 minutter. Hæld det i en skål og smag til med salt og friskkværnet peber.
Kog spaghettien al dente, hæld vandet fra og afdryp, bland med saucen.
Bred parmaskinke ud på bagepapir på en bageplade og bag dem sprøde ved 225 grader i 4 minutter. Lad dem køle af. Drys pinjekerner på pastaen og server med parmaskinken.

Velbekomme.