Asiatisk squashsuppe

4 pers.

Ingredienser

1 løg, hakket
2 fed hvidløg, finthakket
1 frisk, rød chili, finthakket
1 tsk. spidskommen
2 spsk. rapslie
600 g squash, groftskåret
1 dåse kokosmælk light
2 dl grønsagsbouillon
salt, friskkværnet peber

Desuden:
300 g tigerrejer, kogte
1 bdt. forårsløg, fintsnittet
2 pk. fuldkorns naanbrød

Fremgangsmåde

Sauter løg, hvidlig, chili og spidskommen i olie, til løgene er bløde og gennemsigtige, UDEN at tage farve. Kom squash i og sauter dem lidt inden der hældes kokosmælkog bouillon i. Lad det simre under låg til squash er møre. Blend suppen til den er glat, smag til med salt og friskkværnet peber. Spæd evt. med lidt mere bouillon hvis den er for tyk. Server med tigerrejer på spyd og drys suppen med forårsløg. Server med varme naanbrød.

Velbekomme.