Champignonpostej

Ingredienser

500 g champignon
2 løg
4 forårsløg
olivenolie
2 æg
2 gulerødder, revne
salt, friskkværnet peber
frisk basilikum, hakket
1½ spsk. rasp af grovbrød
1 dl mælk
1 spsk. soya

Desuden:
grove flutes
creme fraiche rørt med lidt citronsaft, salt og friskkværnet peber
tomater
syltede agurker

Fremgangsmåde

Hak champignon, løg, forårsløg og hvidløg, sauter det hele i 1 spsk. olie i en gryde. Det skal IKKE tage farve. Når al væden er fordampet, tages gryden af varmen og det afkøles lidt. Rør æg, gulerødder, krydderier, rasp, mælk og soya i. Hæld ‘farsen’ i en smurt form og bag postejen i en 175 grader varm ovn i ca. 1 time. Hvis toppen bliver for mørk, kan den dækkes med stanniol.
Server den lun med tilbehøret.

Velbekomme.