Penne Arrabiatta

4 pers.

Ingredienser

1 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
6 skalotteløg
1 frisk, rød chili
2 dåser hakkede tomater
1 dl rødvin
1 potte frisk basilikum
et nip rørsukker
salt, friskkværet peber
300 fuldkorns penne
4 spsk. gode, sort oliven
4 spsk. frisk, revet parmesanost

Fremgangsmåde

Hak hvidløg og skalotteløg fint, svits det i olivenolien til løgene bliver bløde, uden at de tager farve. Tilsæt finthakket chili og lad dem svitse med lidt. Tilst tomater, rødvin, basilikum, et nip rørsukker, salt og friskkværnet peber. Lad saucen simre under låg i ½ time og smag tl.
Server med friskkogt penne, kogt al dente og afdryppet sammen med oliven og frisk, revet parmesanost.

Velbekomme.