Fisketerrin

4 pers.

Ingredienser

500 g lyssejfilet
1 bdt. bredbladet persille
3 blade husblads
groft salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Læg husbladsblade enkeltvis i en skål koldt vand. Skær fisken ud i lange strimler – husk at fjerne evt. ben. Læg fiskestrimlerne i en skål og vend dem salt, friskkværnet peber og persilleblade – IKKE hakket. Kom bagepapir i en brødform – aflang form og læg fisken i formen i 3 lag med et blad udblødt husblads imellem lagene. Dæk fisken med bagepapiret og sæt en anden form fyldt med vand ovenpå, så terrin’en bliver presset ned. Bag terrinen i vandbad i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter. Lad den også afkøle under pres, allerhelst til næste dag.
Server terrinen i skiver med en salat, en kold sauce og godt groft brød til.

Velbekomme.

Hay puder du gerne vil eje