Kyllingefrikadeller med sesam

4 pers.

Ingredienser

400 g hakket kylling
2 tsk. sorte sesamfrø
1 bananskalotteløg, finthakket
1 tsk. soya
salt, friskkværnt peber
3 gulerødder
2 persillerødder
150 g sukkerærter
olivenolie til stegning
soyasauce til stegning
300 g basmatiris
bredbladet persille

Fremgangsmåde

Rør det hakkede kød til en fars med sorte sesamfrø, skalotteløg, soya, salt og friskkværnet peber. Form farsen til små frikadeller, sæt dem på spyd og steg dem på en bageplade i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
Skræl imens rodfrugterne og skær dem i julienne, skær sukkerærter i strimler på langs. Steg grønsagerne i lidt olie og soya på en pande ved høj varme.
Kog risene efter anvisning. Server retten med lidt hakket persille.

Velbekomme.