Oksestrimler i hot peanutsauce

4 pers.

Ingredienser

500 g oksestrimler
1 spsk. crunchy peanutbutter
2 spsk. soya
1 tsk. tabasco
salt, friskkværnet peber
150 g sukkerærter
2 røde peberfrugter
300 g nudler
olivenolie til stegning
2 lime

Fremgangsmåde

Mariner oksestrimlerne i en blanding af peanutbutter, soya, tabasco, salt og friskkværnet peber – stil det på køl i mindst 2 timer, helst natten over.
Lynsteg oksekødet i en wok eller sauterpande i marinaden. Tag kødet op og tilsæt sukkerærter og peberfrugt i strimler, evt. tilsat lidt olie.
Hæld nudlerne over med kogende vand, lad dem stå et par minutter og hæld vandet fra. Når de er dryppet af, tilsættes de wokken/panden og steges lidt. Serveres med lime i både.

Velbekomme.