Svinemedaljoner på lun salat

4 pers.

Ingredienser

4 svinemedaljoner
smør til stegning

Lun salat:
1 kg. nye, små kartofler
250 g friske bønner
2 rødløg
3 spsk. olivenolie
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. esdragoneddike
250 g aromatiske cocktailtomater
1 spsk. kapers
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skrab kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Nip bønnerne og blancher dem i kogende, letsaltet vand i 5 minutter – skyl dem straks i koldt vand, lad dem dryppe af.
Sauter fintsnittet rødløg i en gryde i olivenolie og vend skiver eller både af kartofler + bønner i.
Pisk resten af olien sammen med sennep og eddike, vend det i grønsagerne. Tilsæt halve eller kvarte tomater samt kapers. Anret på 4 tallerkner.
Steg medaljonerne i lidt smør 4 minutter på hver side, krydr med salt og friskkværnet peber. Læg dem ovenpå den lune salat.

Velbekomme.