Kylling-/sesam nudelsalat

2 pers.

Ingredienser

1 kyllingebrystfilet, stegt
150 g risnudler, koglte
1 bdt. forårsløg, fintsnittede
2 gulerødder i julienne
100 g sukkerærter i skrå skiver

Dressing:
3 spsk. ristede sesamfrø
2 spsk. tahini
1 spsk. frisk, revet ingefær
4 spsk. soya
1 spsk. æblecidereddike
1 tsk. tabasco
1 spsk. muscovadosukker

Fremgangsmåde

Skær den stegte, afkølde kyllingebrystfilet i strimler og vend den med nudler, forårsløg, gulerødder og sukkerærter.
Bland ingredienserne til dressingen – gem 1 spsk. ristede sesamfrø til pynt. Dryp halvdelen af dressingen over salaten, vend rundt og drys med den sidste spsk. ristede sesamfrø. Server resten af dressingen til.

Velbekomme.