Linsesalat med hakkebøf


2 pers.

Ingredienser

400 g hakket oksekød, fedtfattig
olie til stegning
salt, friskkværnet

Linsesalat:
saft af 1 citron
2 spsk. flydende honning
2 spsk. æblecidereddike
1 spsk. dijonsennep
3 spsk. koldpresset rapsolie
2 dl grønne linser
1 porre i tynde ringe
60 g pinjekerner, ristede
1 Granny Smith æble i små tern
½ dl. friske mynteblade, grofthakket
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kog linserne til de er møre, men ikke udkogte, ca. 20 minutter. Hæld vandet fra, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.
Form kødet til 4 små hakkebøffer eller 2 store. Steg dem i lidt olie på en varm pande til de er gennemstegte, krydr med salt og friskkværnet peber.
Bland citronsaft, rapsolie, honning, sennep og æblecidereddike sammen. Kom linser, porre, pinjekerner, æble og mynte i dressingen og smag til med salt og friskkværnet peber.
Server linsesalaten til de stegte hakkebøffer.

Velbekomme.

Læs mere her