Lækre kyllingespyd med spicy salat


2 pers.

Ingredienser

1 pakke kyllingeinderfilet, 320 g

Marinade:
1 stængel citrongræs
1 spsk. østerssauce
1 spsk. sesamolie
2 tsk. brun farin
1 frisk, rød chili, finthakket

Salat:
1 bakke blandede, spæde salatblade
2-3 blade romainesalat i brede strimler
1 bakke friske bønnespirer
1 frisk, rød chili i tynde strimler
1 spsk. soya
1 spsk. sesamolie
friskkværnet peber
1 spsk. limesaft

Fremgangsmåde

Bank kyllingestykkerne flade og fjern den lille hvide streng. Del dem i 2.
Rør den mørke marinade sammen. Citrongræsset knuses med bagsiden af en kniv og hakkes fint. Kom kød og marinade i en pose og lad det marinere i mindst 1 time, gerne natten over. Sæt kødet på træspyd, 2 på hver, krydr med salt og friskkværnet peber. Steg dem på en grillpande eller på havegrillen ved stærk varme i ca. 2 minutter på hver side.
Bland salaten og stænk den med en blanding af soya, sesamolie, limesaft og friskkværnet peber. Server med limebåde og rejechips.

Velbekomme fra Halleha