Grønne bønner i serranoskinke

4 pers.

Ingredienser

6 store, tynde skiver serranoskinke
100 g grønne bønner
100 g spæde salatblade

Dressing:
4 spsk. finthakket persille
½ dl olivenolie
3 spsk. god balsamicoeddike
½ tsk. tørrede chiliflager
flagesalt, friskkværnet peber

Desuden:
frisk parmesan i flager
20 g pinjekerner, ristede

Fremgangsmåde

Blancher bønnerne i 3 minutter i spilkogende, letsaltet vand. Lad dem køle af i koldt vand og dup dem tørre. Skyl salaten og rør ingredienserne til dressingen sammen. Vend salat og bønner i dressingen.
Læg et stykke serranoskinke på et skærebræt, læg lidt salat og bønne i den ene ende og rul skinken om. Anret rullerne på tallerkner, dryp med lidt dressing og pynt med pinjekerner og høvlet parmesan. Server med et stykke godt brød.

Velbekomme.