Æbledessert

4 pers.

Ingredienser

4 søde æbler, med skræl
½ tsk. kanelsukker
1 spsk. ahornsirup
1½ spsk. græskarkerner

Dressing:
2 dl fromage frais
1 tsk. rørsukker
1 spsk. citronsaft

Fremgangsmåde

Hæld fromage frais i en si beklædt med et kaffefilter eller køkkenrulle i dobbeltlag. Stil den i køleskab til afdrypning i et par timer, tildækket.
Tag fromage frais ud af køleskabet og rør det med rørsukker og citronsaft.

Rist græskarkernerne på en varm tør pande, til de er gyldne. Lad dem afkøle på køkkenrulle og hak dem så i mindre stykker.
Skær æblerne i tynde både.
Anret æblerne i en lille vifte på 4 tallerkner. Hæld ahornsirup i en meget tynd cirkel udenom. Kom 2 spsk. dressing på og drys med lidt kanelsukker og hakkede græskarkerner. Pynt evt. med lidt frisk citronmelisse.

Se andre lækre sunde desserter her.