Pasta med rejer og kokos

2 per.

Ingredienser

200 g frisk, bred båndpasta (Papardelle)

Sauce:
1 spsk. olie
2 tsk. rød karrypasta
1 nip chilipulver
2 spsk. kokosmel
1 dåse hakkede tomater
saft af 1 appelsin
salt, friskkværnet peber
1 bakke frisk babyspinatblade
1 spsk. olie
1 pose store, frosne grønlandske rejer

Fremgangsmåde

Sauce:
Svits karrypastaen i lidt olie i 1-2 minutter. Kom chilipulver og kokosmel i, rør godt. Tilsæt de flåede tomater og appelsinsaft i og lad det småkoge i 10 minutter. Smag saucen til, den skal være lidt stærk.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen, til den er al dente, lad den dryppe af.
Lynsteg de godt skyllede spinatblade i olie i 1 minut. Sluk og vend de optøede rejer i. Varm det netop igennem og smag til med salt og friskkværnet peber. Vend pastaen i saucen og anret den i 2 dybe tallerkner. Fordel spinat og rejer ovenpå og drys evt. med lidt mere chilipulver eller lidt frisk, rød chili.

Velbekomme.

Retur til solbriller