Hummerhale suppe


4 pers.

Ingredienser

1 spsk. rapsolie
1½ tsk. finthakket løg
½ spsk. paprika
1/4 tsk. cayennepeber
2 spsk. cognac
6 gulerødder i små tern
1-2 porrer i ringe
1 liter fiskebouillon
½ dl fløde 9%
400 g hummerhaler
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Svits paprika og cayennepeber i olie ved middelvarme. Tilsæt løg og cognac og lad det simre i ca. 5 minutter. Tilsæt vand og bouillon, kom gulerødder og porrer i. Kog suppen i ca. 1 time under låg. Afkøl suppen lidt og blend den til den bliver glat. Kom den pureede suppe tilbage i gryden og tilsæt hummerhaler. Lad dem varme igennem, men lad det IKKE koge. Smag til med fløde 9%, salt og friskkværnet peber.

Velbekomme.