Dampede rødspætter


2 pers.

Ingredienser

1 spsk. smør
1 fennikel i tynde skiver
2 gulerødder i tynde, skrå skiver
4 rødspættefileter
1 spsk. smør
1 dl hvidvin
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Smør et ovnfast fad med 1 spsk. smør. Læg fennikel og gulerødder i fadet. Rul fiskefileterne sammen og læg dem ovenpå grønsagerne. Kom en lille smule smør på hver fiskefilet og drys med salt og friskværnet peber. Hæld hvidvin ved. Gør et stykke bagepapir vådt og vrid det forsigtigt, læg det henover fisk og grønsager og tryk det godt ned i siderne så dampen ikke så let slipper ud.
Sæt i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter, til fisken er netop nok.
Server med masser af frisk dild og små, nye, kogte kartofler.

Velbekomme.